Wie is kettenis?

Kettenis Metselwerken is opgericht in 1994. Gestart als eenmansbedrijf is Kettenis Metselwerken gegroeid tot een werkgever met 9 werknemers. Wij werken dus al geruime tijd met veel plezier voor en tot genoegen van onze opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers variëren van particulieren tot (bouw)ondernemingen.

Onze vaste kern van medewerkers bestaat uit metselaars, voegers en gevelreinigingsspecialisten. Daarnaast werken wij samen met een vast netwerk van (onder)aannemers. Denk hierbij aan elektriciens en loodgieters. Wij beschikken over de benodigde aannemerspapieren en zijn aangesloten bij Cordaris.

Voorbeelden

Ons kantoor bevindt zich aan het Oosteinde in Voorburg. Daarnaast beschikken wij over een eigen pakhuis waar ons materiaal opgeslagen ligt.

Voor wij offerte uitbrengen, bezoeken wij altijd de locatie waar uw verbouwing, gevelreiniging of andere werkzaamheden moeten plaats vinden. Onze ervaring heeft ons geleerd dat een ogenschijnlijk eenvoudige klus voor vele verrassingen kan zorgen. U kunt dus geen offerte aanvragen per telefoon of email. Uiteraard zijn onze offertes vrijblijvend. Evt. meerwerk wordt altijd tijdig met u gecommuniceerd. Informeert u eens naar de mogelijkheden voor een aanbouw, het plaatsen van een serre, het doorbreken van een draagmuur of het reinigen van uw gevel.

voor aannemers